Wich3r Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Parę dni temu kupiłem Meganke 2003r i zauważyłem że po wyłączeniu silnika i zamknięciu samochodu podświetlenie wyświetlacza komputera cały czas działa zaczynam powoli bać się o akumulator :roll: zwłaszcza że czasem przy próbie odpalenia wyskakuje kontrolka akumulatora. Jaka może być tego przyczyna i jak można to usunąć? Podoba sytuacja występuje przy zaciągniętym ręcznym po zamknięciu samochodu kontrolka ręcznego cały czas świeci :shock: Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zamknij samochód i wszystko zgaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan07 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 ja mam ten sam problem zamykam auto pali sie kontrolka recznego i podswietlenie komputera pokladowego prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 odłącz na "minutę" i podłącz ponownie akumulator. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wich3r Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 tak zrobiłem odłączyłem nawet na dłużej niestety nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jak zgasisz silnik i zamkniesz drzwi, bez uzbrajania alarmu, to ten wyświetlacz będzie się jeszcze świecił przez jakiś czas(5 - 10 minut, nie pamiętam dokładnie) ale potem sam zgaśnie, to samo dotyczy chyba kontrolki od ręcznego:-). Przynajmniej jest tak u mnie w samochodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wich3r Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Samochód jest zamknięty z uzbrojonym alarmem i wyświetlacz świeci jak choinka przez cały czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi