pecado Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Cześć dziś miał miejsce taki event. Najbardziej zdyscyplinowani tradycyjnie okazali się właściciele szmelcwagenów, stawiwszy się w przytłaczającej ilości. "Zrobionych" Meganek nie widziałem, honoru Renault bronił Shymek z trójmiejskiego oddziału Pikura. Ba, zajął nawet pierwsze miejsce w swojej klasie Tuningowej Wojny Polnoc Poludnie kilka ułomnych fotek * autko Shymka * i reszta zdjęć Ktoś z trójmiejskich megankowiczów też był? Widział? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Piękne Clio :D A z ciekawości, to ile jest warte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 to wie tylko Shymek, ale widząc ile pracy w nie włożył może się okazać, że jest bezcenne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mnie i tak najbardziej zaimponował właściciel zielonego "garbusa" bez dachu z "garbatą" przyczepką. :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Śliczne to Clio nie ma co... jedno z ładniejszych jakie widziałem... myśle że będzie okazja za parę dni obejrzeć je na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mnie i tak najbardziej zaimponował właściciel zielonego "garbusa" Zwróćcie uwagę, że przyczepka tez jest cabrio :D Właścicielem był siwy pan w sile wieku, przyjechał na show z rodzinką i wzbudzał same pozytywne reakcje :D Śliczne to Clio nie ma co Zdecydowanie wyróżniał się nienachalnym stylem, taką dyskretną elegancją. Wyraźnie odcinał się od masowego WT i bylejakości pomysłem, wyważonym zakresem modyfikacji i jakością ich montażu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 clio bardzo ladne. Ladna linia. Też myśle że jest bezcenne, szczególnie dla własciciela :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Black Clio całkiem, całkiem, ale Nissan również w oczy kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi