guru75 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam wszystkich prosze o pewną rade w sprawie piszczącej pompy paliwa opisuje problem: pompa pracuje normalnie, po przekręceniu kluczyka dobija po odpaleniu pracuje tylko piszczy słysze ją w kabinie ale tylko jak stoje np. na światłach za to stojąc z tyłu auta słychać pisk bardzo dobrze no i tu ta rada czy to normalne czy wymieniać natychmiast ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szangala Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Prawdo podobnie pompa ma już dość ale nie powiedziane wyciąg ją i rozbierz może jeszcze da się uratować jest prosta do rozebrania, może ma jakiś paprok w silniczku i podłącz ją na sucho i wszystko będzie wjadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szangala Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nie wyciąg ja i sprawdz na sucho będzesz pewny co je jest to jest robota na pół godziny [ Dodano: 2009-05-30, 08:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybeks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 tylko badz ostrozny z tymi zatrzaskami na przewodach paliwowych lubia ulatywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szangala Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Masz racje! bardzo trudno się je zdejmóje ale sobie poradziłem,a tak po drodze wiesz morze gdzie mógłbym dostać linki do lusterka czy wogule idzie je dostać,bo mi jedna pękła.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi