ra_fcio Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam! Moją uwagę przyciągneła poniższa oferta, ponieważ kawałek drogi muszę pokonać aby obejrzeć to auto postanowiłem pokazać Wam tą ofertę aby zaciągnać porady czy warto jechać, poniżej link z ogłoszeniem: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8647433 Czekam na oceny i z góry dziękuję. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie mam zastrzeżeń. Ładny przebieg, dobrze by było żeby był prawdziwy :D Gość nie napisał w ogłoszeniu że bezwypadkowy, a teraz to rzadkość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Gość nie napisał w ogłoszeniu że bezwypadkowy, a teraz to rzadkość :D To fakt, oglądałem ostatnio pare megi i kazdy mówił że bezwypadkowa, po przyjedzie na miejsce okazywało się że to była tylko niegroźna stłuczka i cały pas przedni był wymieniany :D Ale to auto co kupilem w ogloszeniu nie było informacji o tym że jest bezwypadkowy a sprzedający się przyznał że lampa i blotnik była wymieniana.. :D A co do Megi wygląda ładnie ale póki nie zobaczysz nie przekonasz sie czy wszystko z nią jest ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi