7Niebo Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mam problem z zakupem Tranself TRJ75W80. Jaki zamiennik można zastosować ? Lub może wiecie gdzie w necie mogę go kupić ? Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Kup jakiś inny olej o parametrach 75W80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 7Niebo, od TRJ jest lepszy TRX ale tego chyba już też nie robią bo jak szukałem (też chce kupić oleum) to jest NFP, który jest niby następcą TRXa- ale według opisu NFP jest do skrzyń Pxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi3ciu Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 dolacze sie do tematu, co jaki czas powinno sie wymieniac taki olej w skrzyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 mi3ciu, W/g ASO nigdy, w/g mnie sprawdź sobie stan jaki masz. jak Ci brakuje to raczej dolewka nie wchodzi w gre- brak na rynku oleju który masz (zakładając że masz oryginał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi