kurt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Czarna ładna tylko sie jakoś dziwnie światło łamie na drzwiach po stronie pasażera, poza tym, ktoś kto go używał wsiadał z gwoździami na dupie? (Porysowany plastik na słupku koło kierowcy)... A tak, to miodzio, chociaż ja bym tyle za megankę nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 używał wsiadał z gwoździami na dupie Standard w Megi II - rysuje się od pasów - klamry. U jednych mniej u innych wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 mareks 1234, mam tak samo :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kurt u mnie przy 60 kkm też nie wygląda lepiej. Toroc poproś o nt VIN, podjedź do ASO i będziesz wiedzial czy warto jechac do gościa na spotkanie. Jeśli ma rzeczywiście tylko 150 kkm przebiegu to ja bym sie skusił na niego. Wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witaj, Autko lalunia tylko uważaj z przebiegiem bo turbo w tych silnikach nie należy do wiecznych tak poza tym rewelacja Mimo wszystko nie kupuj zanim nie sprawdzisz do ASO Jeżeli chodzi o obrotomierz to chyba dobrze, że ma 5tys/obr hehe ja niby mam napisane 7tys a i tak granica wynosi 5 tys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alize Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ta czarna Megi to slicznotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 i tak granica wynosi 5 tys. :shock: kręciłeś kiedyś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi