freedek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam mam problem ze znalezieniem czarnych tarcz do licznika. Ma ktoś może jakiś pomysł skąd je wziąć ?? Może jakieś sklepy internetowe (tylko jakie :-? ). Na alle nic nie znalazłem są tylko całe liczniki :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/item645151392_biale_...e_4_wersje.html Chyba takie są do Ciebie, jeżeli nie to napisz do sprzedającego brałem kiedyś od niego tarcze do Golfa, ma wszystkie kolory i prawie wszystkie modele aut !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Za bardzo mnie to nie urządza bo za tę cenę kupie cały licznik, a w dodatku szukam czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 freedek, spójrz dobrze na aukcji wybierasz kolor tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 miałem tarcze od tego kolesia... nie są to identyczne tarcze jak fabryczne...brakuje kreski przy wskażniku paliwa i otwory na słupki są większe poinformowałem kolesia o tym przed kupnem,jednak i tak nie poprawił tego co chciałem. Dodatkowo przy czarnych tarczach,w dzień nie widać cyferek,bo nie są białe,tylko w kolorze podświetlenia,bo od spodu jest naklejona kolorowa folia,ja brałem niebieskie podświetlenie,w nocy super,w dzień tragedia.Jakby zarysy cyferek były na biało było by ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 spójrz dobrze na aukcji wybierasz kolor tarcz za cenę tych tarcz mam cały licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi