kurt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam, jeśli jest ktoś, kto chciałby mi pomóc, potrzebuję jakieś sprytne logo z "Kurt-Tech" w nazwie, potrzebuję i na www swoje, i w ogóle do różnych rzeczy, chętnie zobaczę jakieś pomysły sprytnych grafików;) Co do wynagrodzenia najchętniej w piwie na zlocie;) Ale możemy się pewnie dogadać Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jaka to dokładnie branża? Widziałem że coś udzielasz się w CarAudio, ale może więcej szczegółów. P.S. Może coś bym wymyślił, ale chwilowo mam sporo zleceń na VT meganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Elektronika generalnie, car-audio to skutek uboczny:) Jakbyś miał czas kiedyś coś wymyślić [ Dodano: 2009-06-03, 20:11 ] A może ktoś jeszcze jakieś grafiki robi w wolnej chwili? [ Dodano: 2009-06-16, 17:03 ] I jak tam Lukas.s mój imienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi