Vivaldi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://www.blogomotive.pl/index.php/2007/0...szly-pan-drwal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Niezle niezle, dawno sie tak nie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 najgorsze jest to ze ponoc tak sie komus faktycznie stało z tym ze ja zatrzymał normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja pamietam jak znajomy opowiadal jak kupic nowe C5 (pierwsze lata prodkucji, jak dopiero francuzi zaczynali pakowac kupe elektroniki) to mowil ze jedzie jedzie, nagle auto zgaslo (zero wspomaganie czy to kierownicy czy hamulcow), wszystkie kontrolki zgasly, zaiwszenie opadlo, tez na trasie, automat oczywiscie, musieli z aso z kompem przyjechac, bo nie dalo sie go ruszyc... Takze chyba nie zawsze ta elektronika jest taka swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Nie mam pytań panowie... aż strach pomyśleć co ten kierowca myślał w trakcie akcji... dobrze że nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 dobrze ze mial papierosy i nie mial LandCruiser'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 no to autor miał przeżycia tzn nie można tego auta wyłączyć kluczykiem??? pewnie te zaczarowane karty? ale w każdym bądź razie pośmiałem się troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ciekawe czy by takie tłumaczenie przekonało gliniarza co?jechał pan 150km/h i to nie pana wina? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ubawiłem się serdecznie ;-) :D :D Potrzebne mi to było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,4959...jskie_sanda%B3y miłego rechotania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Rozbawiłeś mnie choć nie do śmichu mi jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 chce takie sandaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Btw. zeby zgasic silnik chyba trzeba 3 razy nacisnac s/s (czy jakos tak). Slyszalem o podobnym przypadku z Vel Satisem, albo Espacem we Francji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 http://www5.patrz.pl/uplx/img/101273.jpg http://www5.patrz.pl/uplx/img/104174.jpg [ Dodano: 2007-05-03, 09:48 ] ciekawe obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 układ okresowy jest genialny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi