lertiz Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 mr6319, u mnie jest dokładnie to samo. Na początku alarm włączał się bez powodu w nocy, więc wyłączyłem go kluczykiem w skrytce i olałem w ogóle alarm. Był spokój przez rok, a dzisiaj jadąc po mieście bez powodu syrena zaczęła wyć. I podobnie jak u Ciebie jest to inne wycie niż dźwięk samego alarmu. To wygląda jakby na syrenie robiło się jakieś zwarcie. W tym tygodniu muszę więc odwiedzić elektryka i wyłączyć totalnie to ustrojstwo. A może u Ciebie coś się wyjaśniło w temacie? [ Dodano: 2008-07-27, 22:40 ] I jeszcze pytanie, może ktoś wie gdzie pod maską zlokalizowana jest ta cholerna syrena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zdaje sie ze fabrycznie syrenka była montowana w nadkolu przedniego koła od strony kierowcy.Pewnie trzeba zdjac plastikowe nadkole zeby sie do niej dostac.Swoja droga ,ciekawi mnie gdzie montowali francuzi centralke...ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi