Masterek1985 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam wszystkich . Ostatnio wymieniłem filtr kabinowy FILTRON 1051K przed założeniem nowego gdy włanczałem przycisk ktory włanczał obieg zamkniety to było wyraznie słychać jak zamyka powietrze z zewnątrz a po załozeniu nowego włanczam i nic . Pytanie moje czy założyłem go zle czy poprostu na nowym filtrze tego nie słychac a jednak sie zamyka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Na filtrze są strzałki pokazujące kierunek przepływu powietrza. Powietrze dmucha w kierunku kierownicy i tak samo powinny być skierowane strzałki na filtrze. A zamyka Ci obieg powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterek1985 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 własnie nie zamyka wciskam przycisk i nic nie słychac zaraz podejde go przełoże dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Klapki może nie być słychać, ale czy Ci w ogóle włącza obieg zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterek1985 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 tak włancza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 No to o co chodzi? U mnie też nie słychać klapki i chyba tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi