Lewy Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Mi zajęło to ok 5min. Horch przyszedł mi na myśl dość szybko Na początku myślałem że to coś z Volvo, bo podobne troszkę do Amazona. Ja tym razem zostawiam emblemat producenta, żeby nie było, że takie trudne zagadki daję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Lancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Łał, jakie to odkrywcze Przecież pisałem, że zostawiam emblemat. Oczywiście, że Lancia. Tylko jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Lancia Aurelia 1954 (PF 2000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 DAF 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Marka sie zgadza, model niestety nie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://...DN%26start%3D60 <- To tylko takie wtrącenie, a nie mój strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dokladnie zgadza sie ;-) , kolejny raz kolej Lewego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nie, nie. Ja nawet nie wiedziałbym co to za marka, a odnalezienie poprawnego modelu w googlach nie stanowi trudności. Dlatego napisałem, że to nie mój strzał. bronius - Twoja kolej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No niech bronius da zagadkę bo od Lewego zagadki są trudne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 podpowiedź: charakterystyczny kształt dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Skrzyżowanie Citroena z AMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 kombinuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi