maciek127 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_k Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Aceca Bristol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 AC Aceca, tez na to trafiłem podczas szukania odpowiedzi na poprzednią zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 bardzo blisko ale to nie są poprawne odpowiedzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 AC Greyhound unbeamalpine.org/forum/showthread.php?t=9371"]http://[ciach]unbeamalpine.org/forum/showthread.php?t=9371 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zygmunt Małek, zadajesz pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ponieważ nie mam czasu sprawdzić, czy już go nie było, (wydaje mi się że był), to wklejam i zadaję zagadkę, jak znajdę czas, to zrobię listę i poprosimy adminów, aby wkleili do postu nr 1. Taka lista aut które już były w zagadkach. A teraz proszę ps. Przejrzałem i spisałem wszystkie zagadki jakie były zadane, tego powyższego jeszcze nie było. Moderatorzy lub Admini są proszeni o kontakt ze mną na pw (żeby nie zaśmiecać), czy mam wysłać listę pojazdów które już były i Wy zapodacie ją na początku tego tematu, czy mam założyć nowy temat ale jakoś połączony z tym. No chyba, że nikogo to nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Honda Accord trochę trudne, jak szukałem odpowiedzi trafiłem na samochód inny ale z tymi samymi Alusami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie Honda, ale ten sam kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lexus GS300/GS400/GS430 (w zależności od silnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie jest to Lexus, bardzo podobny, ale inny układ świateł tylnych, przednich jak i nie ma kierunków bocznych. Nawet specjalnie wszedłem w google, nie znalazłem aby te dwie firmy ze sobą współpracowały. Teraz z przodu, żeby było łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 NISSAN PRESIDENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tak Maćku, Nissan President F50 trzecia generacja, nie udana pod względem sprzedaży, w 2010 roku zaprzestali produkcji tej najbardziej luksusowej maszyny, bo w 2009 sprzedano tylko 10 sztuk w Japonii. Dawaj następne. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tylko na zdjęciu z profilu i od przodu to są dwa różne auta. Auto z profilu to na 100% Lexus GS, lub jego bliźniak Toyota Aristo. Poniżej tył Nissana President. Poniżej zdjęcie zagadki i Lexusa GS. Różnice są wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Pawel, zadawaj zagadkę bo to jest Lexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi