tomusk Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ford :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 prawdopodobnie HotRood Ford T. Przypomnieć chciałem, że regulaminowo, zdjęcia mają być aut seryjnych, nie zakamuflowane, widoczne w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 tomuś, Zygmunt Małek, autko jak najbardziej było seryjne a regulamin w pierwszym poście pozwala na autka tuningowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To, że Ford, to nie trudno odgadnąć. Trzeba jednak podać model, bo w historii marki były ich dziesiątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W takim razie rację ma Zygmunt Małek, Jest to Ford T w wersji Coupe - jak widać po "lekkich" modyfikacjach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dobra, dawajcie zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 może być trudne, chodzi o ten srebrny, niestety nie mam większych zdjęć. i z tyłu może łatwiej ps. przypominam, że na koniec miesiąca, wyślę całą nową listę zapytanych aut, całą listę, aby było łatwiej, niż Lewy miałby szukać alfabetycznie i wklejać w odpowiednie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Borgward Isabella Coupe Cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Maniek a jednak było łatwe, Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No to jak Ja to takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Bond Bug, niedawno był na Discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 I dlatego go dałem, bo nie miałem pomysłu Pawel dajesz następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ciekawe jak szybko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 co to że Ford ale pod obrazkiem pisało ,,Jako że fura silnie zmodyfikowana wystarczy podać markę.'' :-> A to jest Brilliance BS6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Szybko poszło, dajesz następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi