maciek127 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 nie zapomnijcie dać zagadki :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 No to teraz moja kolej. Zgadujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ford courier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnynm Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Samochód nazywa się Etsong i jest produkowany w Chinach, jakieś 15 lat temu był znany jako Austin Maestro. Edytowane 20 Lipca 2011 przez Johnynm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Johnynm bardzo dobra odpowiedź Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnynm Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Co to za autko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 bmw isetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnynm Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 bardzo dobrze, teraz ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 (edytowane) Nissan Altima Coupe auto ma jeszcze dwóch braci bliźniaków, które rozróżnić można po światłach, ale można podać tylko jeden typ, więc czekam najpierw na potwierdzenie. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 to nie nissan, znaczek na masce ma innej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Toyota Celica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Toyota Coupe/Scion TC, znalazłem dwie nazwy tego modelu, Toyota coupe, ale w USA utworzyli nową fabrykę i tam jest produkowana jako Scion TC http://toyota-toyota-toyota.blogspot.com/2011/07/scion-tc.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Scion_tC Edytowane 24 Lipca 2011 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nie wiedziałem, że to z Toyoty ale w znaczku miał "scion" , Zyga- Twoje następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja także nie wiedziałem, że Toyoty, ale kombinowałem i zawsze staram się zagłębić w to co piszę (link nr 2 z mojego poprzedniego postu). A to moja zagadka, łatwa bo zabawa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi