Wydma Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przypomnę więc takie autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wychodziły one czy to prototyp ?Volvo 480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zdecydowanie prototyp Volvo 480 w wersji cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) I tu mnie wprowadziliście w zakłopotanie. Na stronie aut USA, wyczytałem że Volvo wyprodukowało krótką serię zwaną Covertible dla karoserii 480. A prototyp był w tej budzie owszem, ale miał napęd elektryczny, który nie wszedł do produkcji seryjnej, gdyż dostawca tego układu napędowego zbankrutował. Ciekawostką jest oczywiście, że głównym dostawcą silników spalinowych było Renault. Ale faktycznie, to jest Volvo 480 Cabrio / Convertible. Jeśli mój błąd przepraszam. Wydma dajesz dalej. Edytowane 26 Maja 2015 przez ZygaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi