castagnet Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam, zapaliła mi się okładzina pod maską, to wyciszenie. Opadła na obudowę filtra i mi ją stopiła. Nadaje się do wymiany. Silnik 1600. 8V. Czy od innego auta mogę dopasować? Bo na szrocie u mnie jest duży wybór ale do megane nie mają a na allegro chodzą koło 100zł... to dla mnie dużo za kawałek plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 spróbuj vw dopasować. z tego co wiem to mamy podobne przepustnice wiec obudowa może się wcisnąć w otwory na całym wtrysku zapaliła mi się okładzina pod maską w jaki sposób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castagnet Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Wlazł mi kot żeby się ogrzać i potargał ją. I te strzępy opadły na kolektor i się zapaliły. Szczęście że tylko tyle się stało... Kupiłem już obudowę za 100zł, używana na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi