Gość gomez.pl Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 witam nteresował sie ktos aby zamontować antene od cb w miejscu anteny radiowej ?? chodzi mi o takie kombo jeden patyk 2 kable wychodzace z podsufitki idace poprzez slubek srodkowy az do radia i do cb zamontowanego pod radiem. jest w ogole mozliwe cos takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Napisz do Tippex'a, on chyba ma u siebie taką antenę (producenta nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario022 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam, ja osobiście proponuje antenę firmy SIRIO poniżej link do takiej anteny w jednym ze sklepów internetowych http://www.e-radia.pl/p/pl/41/antena+trifl...++ukf++gsm.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 to ta sama antena, która miałem na myśli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 extra wlasnie cos takiego mialem na mysli. dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowicz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Wiecie którędy idzie kabel antena-radio ? Kupiłem radio ale nie mogę znaleźć kabla od anteny. Pewnie wpadł głęboko i będzie trzeba rozkręcić deskę . Megane 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabru Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 witamnteresował sie ktos aby zamontować antene od cb w miejscu anteny radiowej ?? chodzi mi o takie kombo jeden patyk 2 kable wychodzace z podsufitki idace poprzez slubek srodkowy az do radia i do cb zamontowanego pod radiem. jest w ogole mozliwe cos takiego ?? Męczyłem temat niedawno. Większość się wypowiada że ta antenka kiepska do CB, a w naszym przypadku także do FM ponieważ nasze antenki radiowe mają dodatkowy kabelek do wzmacniacza- tyle co twierdzą inni. Ja natomiast antenkę FM wrzuciłem pod podsufitkę, a w jej miejscu jeździ antenka CB. Odbiór radia pogorszył się dla stacji słabiej nadających. Zetka i RMF (których zwykle słuchałem)jest dobry. Po doświadczeniach w jeździe z CB radiem dodam, że radio FM musi i tak być cichym tłem podczas jazdy, a antena CB im dłuższa tym lepsza. I o ile antena ok. 1m sprawdzi się w mieście, to poza jest to zdecydowanie za mało. Wypowiadam tu swoje zdanie, więc niektórzy będą mieli inne- uprzedzając posty typu: a ja mam i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zamiast wrzucać antenę FM pod podsufitkę, można ja wymienić na taka klejoną do szyby. Ma ona w sobie też wzmacniacz sygnału i sprawuje sie niegorzej od dachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabru Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lewy- rozumiem że sprawdzone? Podrzuć linka do takowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 TAk sprawdzone, ale dość dawno temu, więc nawet firmy nie pamiętam. Ogólnie kosztowało śmieszne pieniądze i wyglądało to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabru Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czytałem o niej na forach i w zdecydowanej większości nie miała dobrych opinii. Może sam się skuszę i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi