GraVeR Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Właśnie od jakiegoś czasu miałem tylko problem przy zapalaniu, chrobotanie i za kolejnym razem dobrze odpalał. Nagle dzisiaj rano odpalam i zaczęło się, samochód jak stoi, nie ważne czy na parkingu, czy na pasach, jak mu nie dam gazu to poniżej 1000 obrotów nagle gaśnie, tak jakby spadła moc. Nie chce się babrać w 1200zł za rozrząd i KZFR, bo liczę na to że to nie to. Ale już mam dosyć! Czy to może być np walnięta świeca, akumulator, czy coś w ten deseń? Szarpie przy tym, ja wiem że mam poduszkę walniętą, ale kiedyś walnęła mi świeca i też szarpało, ale była informacja o tym a teraz nie ma i nie szarpie aż tak mocno. Czy jakby zaczęła się walić świeca to może spaść moc i zgasnąć? Ostatnio też zaczęło się przy pierwszym odpalaniu zacinać i tak jakby nie mógł odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja miałem to samo chrobotanie i jak mu dawałem gaz to nie miał wogóle mocy ale to po chwili przestawało. Wymieniłem zmienne koło fazy rozrządu i chrobotanie ustąpiło nie dusi go. Idzie jak burza :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafka16V Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie chce się babrać w 1200zł za rozrząd i KZFR, bo liczę na to że to nie to. Ale już mam dosyć! hehe... witaj w klubie użytkowników 1.6 16V :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Cholipa :) A może ktoś z Was wie gdzie kupie tanio komplet rozrządu i KZFR do 1.6 16V? Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wczoraj widziałem w motopartnerze KZFR do 1.6 i 1.4 po 599zł Wydaje mi się to tanio ponieważ ja płaciłem 2tygodnie temu 780zł Wejdź na ich stronę sklepu www.motopartner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 dzięki serdeczne !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi