Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zakupiłem halogeny i zastanawiam się jakie trzeba zakupić żaróweczki do nich. Pierwszy raz widze takie gniazdo i troszeczkę się zakręciłem :) O to fotki: Myśle że pomożecie Vargasowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 H1 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pod moim kciukiem są dwa kabelki, które podłącza się do żarówki. Na fotce widać, że żarówka H1 ma jedną wtyczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Vargas, a nie ma tam jakiś oznaczeń. może przeoczyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Żarówka H1 na 100%. Na 3 obrazku to jest chyba odpływ dla wody itp. jakby nie daj boże się tam jakaś znalazła. Sam montowałem takiego światełko przeciwmgielne i ten drugi kabelek gdzieś podłączyłem ale nie pamiętam gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sergiu83, cholerka nie ma tam nic :-( Są tylko na kloszy jakieś cyfry ale nic z "H" To są kabelki do podłączenia żarówki A to jakiś zaczep do żarówki tylko cholerka nie wiem jakiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 hehe ja tam jestem w tle :) H7 ma dwa bolce, a twoja wtyczka wygląda jak na H1 http://sklep.carpoint.pl/popup_image.php?p...07/0725010x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Vargas o ile wiem żarówki halogenowe to H1,3,4 i 7. H1 bierze masę z oprawki i chyba tam właśnie trzeba podłączyć drugi kabelek. Tak sie mnie wydaje, ale może plote bzdury :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No faktycznie jesteś w tle :) Słuchaj a może być tak że te kabelki są przystosowane do H7 lub H1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 pawelp2008, sie mnie zdaje że masz rację [ Dodano: 2009-06-16, 19:34 ] H7 wygląda jak H4 i raczej nie wejdzie Ci w dziurke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No to dużo się dowiedziałem. To teraz jakie ostatecznie żarówy mam zakupić do tego wtyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 H1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sergiu83, pawelp2008, T0mal, wielkie dzięki chopaki, jesteście boscy. Browar dla was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Vargas, oby świeciły jasne :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi