Aine Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam, wyczytałam w instrukcji obsługi że lampka kontrolna otwartych drzwi na desce rozdzielczej dotyczy również otwartego bagażnika. W mojej wersji takiej opcji nie zauważyłam, a wydaje się to bardzo przydatne. Czy mogę mieć opcję lampki kontrolnej, która nie dotyczy otwartych drzwi bagażnika ? Czy mam coś zepsute ? Światło w bagażniku się świeci. Jak macie w swoich samochodach ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ja u siebie mam tak jak Ty. natomiast koledze, jak montowałem alarm to kombinując zrobiłem tak że ta kontrolka się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 a ja chciałem zapytać czy światło w bagażniku ma się świecić dopiero przy otwartych drzwiach czy po otwarciu bagażnika ? bo trochę mnie to irytuje ze muszę najpierw otworzyć drzwi np pasażera żeby coś zobaczyć w bagażniku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Działa bez otwierania drzwi. Sprawdź krańcówkę w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 czyli takie gówienko które można wcisnąć w klapie ?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jeżeli potrzeba krańcówkę to posiadam i do klapy i do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi