capulera Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 witam wszystkich jestem uzytkownikiem megane z 96r 1.4e niestety jest to biedna wersia. mam takie pytanie zwiazane z przelacznikiem swiatel mijania czy da rade zamontowac jakis sygnal dzwiekowy zeby przypominal o zgaszeniu swiatel wczoraj 2 razy zapomnialem zgasic i sam go mam go pcham go samgo pozdro!!! Proszę nie powielać swoich postów w różnych miejscach - Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 pewnie ze da :D kupujesz zwykly buzzer na 12 v w elektroniku po ok 3 zl + z buzera dajesz na kabel od swiatel albo do zaroweczki z jakiegos elementu podswietlanego a - podlaczasz do wlacznika z drzwi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi