sojouRYBNIK Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 znalazłem to ogłoszenie http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9dci-sk...u-C9055872.html co o nim myślicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti60 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 super jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojouRYBNIK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 a co myślisz o przebiegu ??? realny ??? może pojade go obejrzeć w weekend więc dowiem się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyjoe Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ja u nich swój kupiłem, u mnie w książce serwisowej po chamsku przeprawiony był długopisem rok z 2007 na 2008, a kilka stron dalej był wpis z przebiegiem 168tys, a w komputerze samochodu bylo 119 tys :), wszystkie jakie sprzedawali, bo mają tych sceników trochę miały w granicach 100tys, więc oceń sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Daj sobie spokój z tymi Scenicami... znam tych gości, agenci nieźli. Przebiegi wszystkie mają kręcone, często są też malowane autka. Raczej małe prawdopodobieństwo trafić coś u nich dobrego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojouRYBNIK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 przekonaliście mnie więc dam sobie z nim spokój niech szuka innego frajera ale ja się nie nabiorę dzięki za info a tak na marginesie może ktoś zna jakiegoś zaufanego handlarza ze śląska ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 sojouRYBNIK, a na Wodzisławskiej, na Zamysłowie, przed światłami jadąc od centrum byłeś pooglądać :) Co jakiś czas widzę tam nową dostawę , przeważnie z Francji, niekiedy jeszcze na lawetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojouRYBNIK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mieszkam nie daleko więc jestem tam praktycznie codziennie, nie ma tam żadnych sceniców i wogóle ma drogo i słyszałem o nim raczej kiepskie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi