kamak Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 witam wszystkich użytkowników megi i proszę o ocenę http://www.allegro.pl/item659563929_renaul...aktura_vat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.piskozub Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Fajny - ciekawe co to za kropki na tylnej klapie? Że niby ostrzelany z karabinu... Właściciel uczciwie nie napisał, że "bezwypadkowy". Tapicerka zdaje się być w dobrym stanie. No i homologacja na ciężarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Obawiam się, że te "kropki" na tylnej klapie to po prostu brak plastikowej listwy. jeszcze jedno - to auto jest cztero miejscowe. Ja przynajmniej jak miałem takiego trucka to był tylko dla czterech osób. poza tym jest to wersja AIR, czyli podstawa RN wzbogacone o klimę i halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Chyba miał gonga, bo te światło czy może zderzak po lewej jakoś dziwnie wygląda :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Mi to wygląda na wymieniony przedni zderzak - czy było coś więcej nie widać , kropki na tylniej klapie to brak plastikowej listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi