23markus Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To fakt, jak trafi się na kiepski egzemplarz to odbiera chęci do marki na dłuższy czas. Pojeżdze dwa lata nacieszę się sztuką i zdecyduję co dalej czy zostaję w rodzinie R czy nie hehe. Optymizmu mimo wszystko życzę Wolfeno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jako jeden z napalonych młodych kierowców mam taką samą. Chciałem zawsze BMW z wielkim silnikiem, ale teraz gdy widzie ile tankują inni a ile ja a jeżdżę więcej niż oni nie oddam Meganki za nic . Poza tym kobietą się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Przez 19 lat ,z małym rocznym wyjątkiem [nissan primera ] ta marka mnie tak polubiła , że zmieniłem już 4 samochody z tym logo .Nie narzekam , bo prócz eksploatacyjnych napraw nic poważnego się nie działo.Nawet jak mi poleciała skrzynia biegów w R 19 to fartownie , bo przebywałem w tym czasie we Francji .Oby dalej były takie bezawaryjne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 witam. ad. 1 drugi i nastepny raz ... dci ad. 2 nie wiem, bo nie mam. ale na pewno fura na karte (zaden kluczyk) ad. 3 silniczek i cala reszta bez uwag. rewelacja. ad. 4 jedna i druga strona okolo 1 min kazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Małą dygresja w sprawie żarówek : wymiana od góry jest wręcz nie możliwa xd ale gdy odkręcimy w nadkolu taką magiczną klapkę wymiana jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To jest super auto, bardzo dobrze wyposażone. Mam wersję z solar dachem, klimatronikiem, tempomatem oraz kontrolą trakcji oraz hands free i to jest rewelacja. A poza tym bardzo niskie spalanie i parę innych gadżetów. Wygoda jazdy extra, drogi trzyma się dobrze, a co do wymiany żarówek, to jak masz drobną dłoń, to od góry wymienisz w 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi