hajer_mihau Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Na początku witam wszystkich forumowiczów. Proszę o pomoc w odczytaniu tego numeru vf1jmogd634699148 Chodzi mi również jakie powinien mieć wyposażenie jeśli to możliwe Spisałem go z podszybia grande scenica którego chcę kupić. Samochód jest od znajomego więc chyba pewny. Właścićiel go ściągnął dwa lata temu lekko uszkodzony( wystrzelone 2 poduchy, zderzak lekko błotnik i maska, lampa) - co potwierdza widok jednej lampy która jest bardziej pożółkła niż druga. przebieg 72 tyś jest to 19dci 2005 ładne wyposażenie łącznie z dvd w podsufitce.Niestety nie ma nawigacji. Wpisałem ten nr w vin checkerze i wyskoczyły mi tylko takie info: VIN Checker - Wynik RENAULT VIN: VF1JM0GD634699148 KRAJ POCHODZENIA FRANCE PRODUCENT RENAULT TYP NADWOZIA VAN MODEL BŁĄD LUB BRAK DANYCH Wprowadź sugerowaną wartość: SILNIK MEGANE F3R 1998CCM WERSJA MODELOWA ROZKODOWANIE WG. DANYCH PRODUCENTA PRZEŁOZENIE BŁĄD LUB BRAK DANYCH Wprowadź sugerowaną wartość: NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Każde ASO ci pomoże, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpirek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ASO pomoże ale jeśli jesteś właścicielem inaczej żadko kiedy czegoś się dowiesz (goście dzwonią po całej Polsce ). rzeba mieć znajomego w ASO lub szzceści. Kiedyś czytałem że w ASO w Koninie podawali info na telefon ale sam nie dzwoniłem. Co do wszelkich rozkodywaczy :D to vin z renault jest dl nich niestety nie do odczytania (dane się często nie zgadzają lub jest info że vin jest błędny). często warsztaty robiące "francuzy" w danym mieście mają wtyki w aso i też na tel. mogą coś się dowiedzieć (tak było w moim przypadku) powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi