Vargas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam. Mam chęć wyczyścić, przepustnicę ale widze że tam jest jakiś silikon zamiast uszczelki, (tak mi się wydaje że powinna być uszczelka). Chłopaki jak to wkońcu jest? jak odkręce tę przepustnicę to spowrotem uszczelnić jakimś silikonem czy uszczelką i czy jest coś o czym powinienem wiedzieć przy czyszczeniu lub zwrócić na coś uwagę? POZDRAWIAM Vargas [a uwagę należy zwrócić na miejsce zakładania tematu mamy taki dział silnik.... temat przenoszę] -Robak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 najlepiej uszczelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Co mi wogóle da wyczyszczenie tej przepustnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Że bedzie czyściejsza. Twoja instalka IIgen wieje cały czas na przepustnice gazem, więc może sie ona conieco przybrudzić (jak i cały kolektor). Żadnych wymiernych efektów sie jednak nie spodziewaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Lewy, Praktycznie cały wirtualny Świat przelecialem za uszczelką do tej przepustnicy i cholerka nic nie widze, możliwe że jakieś klapki mam na oczach. Może masz jakies wtyki gdzie tego szukać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Vargas, u mnie w przepustnicy uszczelki są wewnątrz- nie widoczne gołym okiem ;-) a silikon też mam w celu uszczelnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Aaaa to taki bajer. No to jutro trzeba brać się do roboty ;-) tylko cholerka silikon trzeba skąmbinować Robak wbłąd mnie wprowadził gdyż napisał mi że powinna być uszczelka a nie silikon, ale widze że nie tylko ja mam go więc wszystko jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Vargas, Robak nie wprowadził Cię w błąd. Tam muszą być uszczelki- napisałem że są nie widoczne gołym okiem. Zresztą sam rozbierzesz to zobaczysz :D ;-) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ok wielkie dzięki. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Temat do zamknięcia nie masz zamiaru się pochwalić wynikami swej pracy :D tak żeby zostało dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Myśle że wszyscy wiedzą o tej przepustnicy. Chyba to tylko ja pomału budzę się z zimowego snu Czas nadrobić zaległości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wszyscy wiedzą pewnie tak... tak samo pewne, jak to że za kilka tygodni pojawi się podobne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi