hipmen Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 instrukcja scenic I w formacie PDF http://rapidshare.com/files/26103273/instrukcja_SCENIC.pdf z serwera tego ściągamy w następujący sposób: 1. jedziemy na dół i klikamy FREE 2. tu bywa różnie - albo czekamy kilka sekund albo odrazu wpisujemy w okienko literki lub cyferki - taki 4-ro cyfrowy kod 3. po wpisaniu klik i ściągamy plik 4. z tego serwera link jest aktywny przez 30 dni od ostatniego pobrania - także zapraszam pozdrawiam hipmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plachon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wrzuciłem na serwer do manuali SCENIC II cos o instalacji klimatyzacji, niestety po francusku, ale może się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Na serwerze PIKUR-a umieściłem skan oryginalnej instrukcji Megane Scenic (1999) dla tych co nie wiedzą ftp.pikur.digi.pl u/p: renault katalog Manuale Z przeglądarki to będzie ftp://renault:[email protected] super - a nie mogło być spakowane zipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mogło :-P Mam w domu tego pdf-a co go hipmen na RS wrzucił, wrzucę go też na ftp-a Będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 [CIACH!] Nawet lepiej niż dobrze )))))))))))) [prosze nie cytowac w calosci postu, na ktory sie bezposrednio odpowiada. prosze rowniez zwracac uwage na dublowanie tresci postu (usuniete). DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No to od wczoraj sobie tam leży, jest to dokładnie to samo co na fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipmen Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 jeśli ktoś chce, mogę zrobić więcej przeróbek ze skanów na pdf, więc pisać panowie:):D pozdrawiam hipmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu1 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 To Ja też poproszę wszystko na temat Megane 1.6 V8 1996r na rapidshare bo nie mogę w żaden sposób wejść na FTP. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 nie mogę w żaden sposób wejść na FTP ftp://renault:[email protected]/ skopiuj ten kod powyżej, wklej go do przeglądarki Internet Explorer, nacniśnij Enter! czy to takie trudne? potem wejdź w dział manuale/megane/ i tam są instrukcje do twojej Megi bo ja mam taki sam samochód jak ty i ściągłem nawet 2 rodzaje tych instrukcji powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu1 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 czy to takie trudne? ściągłem nawet 2 rodzaje tych instrukcji Gdybyś przeczytał cały temat to Byś widział że na drugiej stronie pisałem już o tym. A jeśli Był Byś naprawdę pomocny ludziom to wystarczy spakować to co masz i zuploadować na innym serwerze. Czy to takie trudne? Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAIKonik Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam, A ma ktoś instrukcję albo WKŁ - sam naprawiam do Megane SCENIC po liftingu od 99->? Na serwerze znalazłem do Scenica '99 ale do starej wersji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 LAIKonik, cześć kolego tego samego szukam, jak znajdę to ci podeśle :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam,Na serwerze znalazłem do Scenica '99 ale do starej wersji. I jest ona dużo lepsza od nowszego wydania, brakuje w nim paru rozdziałów, a niektóre elementy samochodu są w ogóle nieopisane. Mam obie stąd wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Jest na ftp instrukcja do grandtour z 2004? Jakoś nie moge znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 W katalogu z instrukcją obsługi MII 3D jest plik z różnicami w Grandtour. Jak skanowałem to miałem tylko instrukcję do 3D, dopiero później dorwałem się do Grandtour ale nie chciało mi się ponownie wszystkiego skanować i zrobiłem tylko te strony które się różniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi