Snake Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Niestety spózniłem się ze prośbą o niedrukowanie mojego sprawozdzania/artykułu o zlocie w gazecie, także macie dodatkową reklamę od najgorszego z najgorszych userów tego forum Snake-a. Wszystkich więc zapraszam do nowego wydania GT TUNING, cała stronka o zlocie w Krzepicach. Wysłałem im kilkanaście fotek a wybrali pare,wiec nie miejcie wyrzutów że czyjegoś auta nie ma :D p.s. proszę też o zawieszenie tego konta,bo stworzyłem je tylko po to aby wrzucić info o artukule. pozdro dla normalnych ludzi na tym forum :D SnakeEyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Dzięki za artykuł i informację o nim. To miłe, że poświęciłeś czas i chęci. Szkoda, że chciałeś go wycofać :-/ Jeśli chodzi o zawieszenie konta, to raczej musisz napisać do Krzycha. Tylko On jest władny takich operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Snake,pełen szacun dla Ciebie Kupiłem,przeczytałem i jestem pod wrażeniem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tomik 1970, scan plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Niestety spózniłem się ze prośbą o niedrukowanie mojego sprawozdzania/artykułu o zlocie w gazecie, http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?...372f58f3590cf46 wiem wiem, że chciałeś pikur-a zareklamować :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 CAPOMAN, dobre nie skromnie zauważę że tam też już czerwono pod profilem... nie zgadniecie za co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 hahahah :D dobre dobre Sergiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jak to nie jak tak "Pyskówka na forum - narazasz sie kolego..." :-P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Prezes, :-/ wróżka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 sergiu83, Nie, jasnowidz :D Czegóż innego można się było spodziewać :-( Przykre ale niestety prawdziwe :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 siema obgadywacze :D najlepiej za plecami to robic?żalosne... Tomik: nie chodzi o szacun,pisalem od serca co czulem podczas spotu...co bede zaszlo to inna sprawa Lewy: powiedziałem,ze nie bede promowal tego czegos tutaj i dlatego pomysl o wycofaniu artykulu. Odpowiedz od redaktora dostalem,ze juz za pozno bo w trakcie obrobki itp...wiec niech strace...skoro artykul sie juz ukazal to pochwalilem sie nim na Pikurze...prosta sprawa. Co do Pikura,cóz kreseczka wpadla za pyskówke spowodowana przez nadgorliwa lalunie...ale tam przynajmniej NORMALNIE mozna bylo z Adminem i moderatorem to wyjasnic...nie to co tutaj...upublicznanie privow,ciagle docinki o zasrany pseudo konkurs w Krzepicach,tylko dlatego ze ktos smial zwrocic uwage najwspanialszej na swiecie kadrze modów :D Piszemy po Polsku i nie przeklinamy ale to już pewnie znasz. lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeśli ktoś chciałby dodać coś o zlocie lub artykule/relacji to bardzo proszę. Jeśli jednak nadal temat będzie zbaczał na OT, to zostanie on zamknięty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciol Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Snake kawal dobrej roboty, i z mojej strony wielki szacun dla ciebie, bo tak na dobra sprawe to tylko wlasnie ty jako ten najgorszy z najgorszych potrafiles cos tam naskrobac, wybrac fotki i zajac sie upublicznieniem tego co wszyscy razem przezylismy w Krzepicach. Jeszcze raz WIELKI SZACUN :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?p=20260#20260 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi