Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Ogólnopolski Zlot Megane i Scenic w Krzepicach w gazecie

Snake

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety spózniłem się ze prośbą o niedrukowanie mojego sprawozdzania/artykułu o zlocie w gazecie, także macie dodatkową reklamę od najgorszego z najgorszych userów tego forum Snake-a. Wszystkich więc zapraszam do nowego wydania GT TUNING, cała stronka o zlocie w Krzepicach. Wysłałem im kilkanaście fotek a wybrali pare,wiec nie miejcie wyrzutów że czyjegoś auta nie ma :D

p.s. proszę też o zawieszenie tego konta,bo stworzyłem je tylko po to aby wrzucić info o artukule.

pozdro dla normalnych ludzi na tym forum :D

SnakeEyes :mrgreen:

Dzięki za artykuł i informację o nim. To miłe, że poświęciłeś czas i chęci. Szkoda, że chciałeś go wycofać :-/

Jeśli chodzi o zawieszenie konta, to raczej musisz napisać do Krzycha. Tylko On jest władny takich operacji.

siema obgadywacze :D najlepiej za plecami to robic?żalosne...

Tomik: nie chodzi o szacun,pisalem od serca co czulem podczas spotu...co bede zaszlo to inna sprawa :mrgreen:

Lewy: powiedziałem,ze nie bede promowal tego czegos tutaj i dlatego pomysl o wycofaniu artykulu. Odpowiedz od redaktora dostalem,ze juz za pozno bo w trakcie obrobki itp...wiec niech strace...skoro artykul sie juz ukazal to pochwalilem sie nim na Pikurze...prosta sprawa.

Co do Pikura,cóz kreseczka wpadla za pyskówke spowodowana przez nadgorliwa lalunie...ale tam przynajmniej NORMALNIE mozna bylo z Adminem i moderatorem to wyjasnic...nie to co tutaj...upublicznanie privow,ciagle docinki o zasrany pseudo konkurs w Krzepicach,tylko dlatego ze ktos smial zwrocic uwage najwspanialszej na swiecie kadrze modów :D

Piszemy po Polsku i nie przeklinamy ale to już pewnie znasz. lepper_pl

Snake kawal dobrej roboty, i z mojej strony wielki szacun dla ciebie, bo tak na dobra sprawe to tylko wlasnie ty jako ten najgorszy z najgorszych potrafiles cos tam naskrobac, wybrac fotki i zajac sie upublicznieniem tego co wszyscy razem przezylismy w Krzepicach.

Jeszcze raz WIELKI SZACUN :D :mrgreen: :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!