megakrzys Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 witam, mam maly problem bo od jakiegos czasu wskaznik poziomu oleju ktory wyświetla poziom na liczniku przebiegu tuz po odpaleniu auta wskazuje mi ze nalezy dolac olej (mryga napis: _ _ _ _ oil )bo jest go malo ale jak sprawdze bagnetem to mam na max (olej wymienilem 3miesiace temu). czy to wina komputera i trzeba go zresetowac jesli tak czym mozna samemu w jakis sposób to zrobic czy tez jest to inna przyczyna??. prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 AQ prewencyjnie można na noc odłączyć ale podejrzewam czujnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megakrzys Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 cięcie a co to jest AQ ?? akumulator ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Winna może być wtyczka przy czujniku lub sam czujnik (choć to mniej prawdopodobne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megakrzys Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 a gdzie jest ten czujnik. mile widziana fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 W moim 1.4e czujnik był z tyłu bloku, nieco ponad krawędzią miski olejowej. Dostęp od góry był raczej po omacku. Niektóre silniki maja jednak ten czujnik z przodu bloku. PS. Cytowanie całości poprzednigo posta jest zabronione. Regulamin się kłania. Tym razem tylko usuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 a co to jest AQtak akumulator w skrócie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi