sartek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam wszystkich! Poprzedni właściciel postanowił założyć sobie "chwytak" do telefonu i wykonał to w sposób niesamowicie estetyczny: http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0709/img_16097690.jpg Poszukuję jakichkolwiek fajnych pomysłów na usunięcie/zasłonięcie/zagospodarowanie tych otworów po wkrętach. Z góry dziękuję za wszelkie propozycje i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Poszukuję jakichkolwiek fajnych pomysłów na [...]zagospodarowanie kurcze, może być ciężko ale myślałeś np. :D o chwytaku na telefon albo zestawie głośnomówiącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Myślałem o takowym chwytaku, ale ciężko dostać coś, co by tam pasowało . poprzedni właściciel kupił "chwytak" z przystawką na szybę, potem wygiął przystawkę pod wpływem temperatury i przykręcił "na chama". Tak naprawdę najbardziej interesowałby mnie pomysł na usunięcie tych dziur, ewentualnie zaklejenie czymś śmiesznym (tylko nie wiem czym...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja zasłoniłbym to jakąś maskotką Wykorzystałbym jeden z otworów na powieszenie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 sartek, gdyby to tylko były same dziurki to idzie je zlikwidować.Są tacy magicy którzy to robią,dorobią kolor i strukturę deski. Ale u Ciebie z tego co widać na zdjęciach łuszczy się strasznie i struktura odchodzi,wygląda to bardzo nieciekawie.Co za partacz to montowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Co za partacz to montowal? Chyba odwrotnie - zdejmował Ten co montował to zrobił za dobrze. Można coś nakleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Co za partacz to montowal? jakiś Belg, pewnie to był samochód służbowy, więc się koleś nie pieścił. Chyba odwrotnie - zdejmował Zdejmowałem ja, ale moja ingerencja ograniczyła się do wykręcenia trzech wkrętów - pod nimi wszystko wyglądało już tak, jak na zdjęciu. Można coś nakleić Od kilku tygodni szukam czegoś fajnego do naklejenia i jak na razie nic nie znalazłem - stąd mój post. Są tacy magicy którzy to robią,dorobią kolor i strukturę deski. A po jakich "hasłach" mógłbym szukać takich magików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 sartek, możesz zadzwonic do gościa i sie spytać,może on będzie miał namiar na takiego speca albo sam sie w to bawi http://moto.allegro.pl/search.php?category...ski+rozdzielcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 waldek708, dzięki - na pewno się z gościem skontaktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 sartek, czy ta deska rozdzielcza była juz naprawiana po strzale poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nie wiem, ale nie wykluczałbym takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 JA uważam, że na 99% była naprawiana. Swiadczy o tym odłażąca cieniutka warstewka oraz pęknięcie nieco ponad miejscem zniszczonym przez uchwyt. Normalnie decha jest zrobiona z gęstej pianki i nie jest niczym powlekana. Chyba warto poszukać coś w orginalnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 wszystko zależy od twoich umiejętności niewątpliwie Jak tylko coś zdziałam to zaprezentuję efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 A może spróbować zamontować konsolę montażową do komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi