Leszek63 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Prosze o pomoc w sprawie tego samochodu - jakieś wady, zalety, coś niepokojącego? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9251657 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Proszę zapoznać się z regulaminem forum jeśli chodzi o nazewnictwo tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek63 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Juz zmieniłem tytuł - pomoże ktoś ocenić ta Renówke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 myślałem, że wersja ECO miała szyby ręczne a nie elektryczne moim zdaniem autko wygląda ładnie, jeżeli rzeczywiście nie miał żadnych "przygód" czyt. wypadku, można się nim zainteresować :D ale zawsze dokładnie oględziny przede wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 jak dla mnie za bardzo wypicowany, komora silnika umyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Lakier, zderzaki świecą się jak psu ja** ;-) Ja bym odpuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek63 Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Byłem oglądać tą Meganke - szczerze polecam, samochód od gościa koło 50, widać, że dbał o niego jak nie wiem co Nie kupiłem go jednak bo trafiła mi się bardzo korzystna oferta z Vectry B w rodzinie. Szczerze polecam tą Meganke, bo jest naprawde poszanowana, gość założył do niej elektryczne szyby i dbał o nią przez dwa lata jakie ją miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi