vnc_25 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wybieram się jutro obejrzeć ten okaz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9181835 Macie może jakieś sugestie? Planuje od razu wrzucić sekwencje (tylko czy cena autka nie jest zbyt wysoka? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 przedni zderzak lakierowany niefabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 najważniejsze że posiada 4 x el. szyby , no chyba że tylne szybki odchylane są el. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Robak, atrapa chyba tez lakierowana razem ze zderzakiem :D no chyba że tylne szybki odchylane są el. są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 meganecoupe02, nie atrapa była nieruszana przynajmniej moje oczy to tak widzą że autko miało dzwonka z przodku, lub ja piszą oponenci właściciel sam pojechał do lakiernika i pomalował element co by się klienci czepiali bo ma za niski przebieg a tak powiedzą że bita i po kłopocie :D :D przebieg musisz liczyć te 250 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vnc_25 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Hmm czyli znaczy się, że ja nigdy auta nie kupię ?? Jak narazie 100% ogłoszeń które widziałem (nie tylko Renault) to kicha. Czy w tym kraju nie idzie już kupić uczciwie samochodu?? (a szukam już 2 miesiące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 vnc_25, my tylko piszemy co widać na zdjęciach. Żeby podjąć decyzję musisz pojechać i obejrzeć bo coupety to ulubieńcy młodych kierowców i często są po dzwonkach mniejszych lub większych. Zabierz ze sobą mechanika żeby sprawdził stan mechaniczny, blachę zawsze można zrobić P.S. Ja szukałem swojej pół roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 powinna mieć na błotnikach oznaczenie wersji 2.0, a ta nie ma - nie da się ich ładnie zdjąć bo one są przyklejone taką pianką i sporo trzeba się namęczyć aby to potem oczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi