Yoshiharu Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam Znalazłem ostatnio w komisie w internecie fajnego Renault Megan I Karman Cabrio w atrakcyjnej cenie. W opisie samochód ma świetny stan zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, lecz w rozmowie telefonicznej okazalo się, że do wymiany jest łożysko i kable wysokiego napięcia. Skąd w ogóle ten sprzedawca wie, że są uszkodzone kable wysokiego napięcia i czy przypadkiem nie ma to czegoś wspólnego z silnikiem. Jestem naprawdę zainteresowany kupnem tego samochodu, ale ten komis jest 500 kilometrów ode mnie i nie chce jechać taki kawał drogi na darmo, dlatego też proszę użytkowników tego portalu o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 skoro ktoś mówi, że kable to pewnie ma problemy z iskra, pali na 3 gary etc. tutaj możliwości jest wiele, ale na początek warto zainteresować się oprócz kabli jeszcze świecami i cewkami łożysko to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi