robox2 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam. Jestem właścicielem Megane I silnik 1,4 8V (E7J) z 1996 r. Mam spory wyciek płynu z maglownicy i przymierzam się do jego usunięcia. Rozważyłem różne opcje i chyba zdecyduję się na zakup "używki". Jednakże mam pytanko. Jaka maglownica jest w mojej Megance : SMI , czy TRW ?? I czy np maglownica z Megane I 1,6 8V z np 1997 roku będzie pasowała do mojej Meganki ??? A może ktoś z Was ma na zbyciu takową maglownicę. Proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0andrzej0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 witaj kolego z tego co ostatnio czytałem to nie ma za dużo różnicy między SMI a TRW poza takim tam wykończeniem co raczej nie ma większego wpływu. Ja ostatnio zmieniałem u siebie maglownice bez wspomagania na posiadające to cudo ps. troszkę się zawiodłem myślałem że będzie lepiej; i nie przejmowałem się różnicą w nazwie i nie było problemu a co do rodzaju silnika to nie wiem ale pewnie będą te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi