Skocz do zawartości

dokładka przedniego zderzaka

nicpon

Rekomendowane odpowiedzi

imple, dokładka od espaca wygląda tak samo jak od laguny, tylko jest trochę niższa. Różnicę widać na żywo, zdjęcia tego nie oddają <piwko>

meganecoupe02, rozumiem, to już też doczytałem. Chodzi mi tylko o to, żeby zobaczyć ogólnie jak to wygląda, bo nie widziałem tego nawet na zdjęciach. Jeśli ktoś ma i mógłby pokazać to byłbym wdzięczny, bo sam nie wiem czego mam szukać a chce jak najbliżej ziemi (dodam, że na przodzie mam ok. -40, nie wiem dokładnie ile bo na takim zawiasie już kupiłem, wnioskuje to tak na oko). I zdjęcia z dokładką z cordoby jakby ktoś mógł odświeżyć to też poprosze <piwko>.

Myślałem na początku zrobić w kolor nadwozia , tylko czy jak zimą w jakąś zaspę nie wpadnę to czy lakier nie zejdzie ? Narazie szukam zderzaka od coupe ,ewentualnie od htb do swojej furmanki ,mój obecny usmiercił już 2 koty :-/ trochę pękł w rogu i wymaga załatania i malowania

tylko czy jak zimą w jakąś zaspę nie wpadnę to czy lakier nie zejdzie ?

Też się nad tym zastanawiałem, dlatego została czarna. Jak będzie okazja to chyba jednak wpuszczę w kolor, jak popęka - trudno się mówi. Oryginalna dokładka jest bardzo miękka i ugina się przy naciśnięciu palcem, albo przy uderzeniu kota/zająca/krowy :roll:

tutaj masz megankę z dokładką cordoby....Niżej już się nie da <ok>
uwierzcie da się niżej zresztą na następny sezon wam pokaże :mrgreen:

co do malowania dokładki to jak ktoś jeździ na seryjnym zawiasie to polecam bo ładniej wygląda i rzeczywiście przedłuża zderzak , jeżeli ktoś ma auto na glebie to zdecydowanie odradzam bo wywalona kasa w błoto , u mnie malowanie poszło by się .... po pierwszym wjeździe na podwórko

andrzej27r, musiałeś obcinać dokładkę z espace czy pasowała na długość?? bo od lagi trzeba było podciąć :oops: