sebcio76 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 witam od lagi t megi na trzeba było podciąć Czy do megi 1ph2 też trzeba będzie docinać? i to na śr??? bardzo mi się podoba dokadka ala laguna 1 lakierowana ale ucięta na śr traci walory estetyczzne, bez urazy. Widziałem Twoją megi na Torze Poznań na zlocie wyglądala kozacko, zwłasza ta dokladka od seata no i te kozackie koła :) :) :) A teraz z innej beczki ma ktoś zamontowany spojler , daszek w kombi w 1ph2??? Szukam takiego i nie moge trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 sebcio76, dokładkę od lagi obcinasz tylko na końcach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mam takie pytanko.Czy dokładka przedniego zderzaka z coupe IphI będzie pasowała do classica IphI?Dzięki za odpowiedz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Będzie pasować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianTRN Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Wiem że temat stary, ale myślę żeby do mojej Megi Classic włożyć inną dokładkę, mam do wyboru od espace lub od laguny którą byście Mi polecili? Edytowane 5 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goly25031994 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam. A jaką hokejkę polecacie pod zderzak z rs z megane 2. Czy spasować jakąś hokejkę z innego czy pomyśleć nad laminatem ? A i jeszcze jedno. Czy hokejka z laguny spasuje mi pod mój zderzak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Pod 2 RS polecam dokładkę z Leona 1M Cupra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Podepnę się i ja z pytaniem. Czy da się wcisnąć bez rzeźby hokejkę od M3 RS do zderzaka wersji GT (charakterystyczny grill w romby) "cywilnej M3. Na alle gość wystawia taki hokej od RS i korci mnie by "podrasować stylistycznie" dół swojego zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hard-drive Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Panowie ma ktoś fote z dokładką od espaca. dzwonił kumpel ze ma taka za flaszke ale sie zastanawiam czy nie jest za ordynarna. to jest espace ? to laguna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianTRN Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) hard-drive Z tego co pamiętam to one są bardzo podobne. Tylko od laguny miała chyba 7 cm wysokości a od espace 11 cm wizualnie bardzo podobne :) Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez DamianTRN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi