Easy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Chodzi o ta czarna listwe pod zderzakiem, co ma wloty po lewej i prawej Sam zakladam do siebie taka niedlugo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 no i juz wiem no rzeczywiscie fajna tylko ze wolał bym ja pomalowac a wy co myslicie o tym?? a własnie i bez problemu bedzie pasowala do mojej megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 miałem taką lagunę.tylko że w "nieco" (czytaj o wiele) lepszym stanie moje pierwsze auto..cudowne ale jeśli chodzi o ten hokej to uwazaj bo łatwo nim o jakis krawężnik zawadzic.mi sie udało i potem miałem robotę.a ponieważ inzynierowie z Renault to przewidzieli zrobili tam "chodzące" mocowanie do materiału zwanego chyba manolitem a sam hokej był przymocowany na duże biurowe zszywki (seryjnie) zeby w przypadku zawadzenia nie odpadła połowa przednich plastików łącznie ze zderzakiem..... pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wie ktoś może, gdzie i za ile można dostać dokładkę do przedniego zderzaka do Megane I ph I?? Chodzie mi o przedni. Szukałem na allegro i nie widzę. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Do laguny I chodzą koło stówki więc do megi nie powinien być droższy Popatrz na szrotach. Ja też pytałem tych co mieli części o megane lub całądo rozbiórki czy majątakie elementy (szukałem od laguny właśnie)... Niektórzy mieli. :) Ktoś sie orientuje czy o cordoby I wersji angielskiej będzie dokladka pasować? bo ładna obła też jest i by sie komponowało nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 powiem tak czytalem na forum megane coupe o tej dokladce z seata;) zamontowac mozna. wyglada super ale o praktycznosci tego to mozna powiedziec- brak :) jak nie masz gleby jeszcze ujdzie :) pod kraweznik nie podjedziesz;) jak masz glebe to tragedia na calego;) linki do meganki zaciagniete z forum meganecoupe odnoscie cordoby;) http://img350.imageshack.us/img350/1928/meganesidegb6.jpg http://img350.imageshack.us/img350/421/154...aubemodios7.jpg moim zdaniem pelen hardcore;) z przodu wyglad bomba, ale z boku jak nie masz progow to jak pług sniezny;) no i poza tym licz sie ze zgubisz zderzak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dzięki wielkie kurcze no troszke niskawo tym bardziej że żyjemy w kraju gdzie rogi asfaltowe bez dziur są żadkością jak białe kruki :) Mi sie podoba bardzo ale pozostaje w takim razie laguna... :) Albo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zakochałem się w tej dokładce od seata. Chyba taką kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 tak w ogole to jest dokladka z cordoby 94-99 jakby ktos tego szukal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Easy, mi też dała dużo do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja widziałem jeszcze troszeczke inną :) Z wersji angielskiej bodaj (była na aucie z angli :) ) Ale ona niestety nie była węższa. Tak myślałem dziś przy wigilijnym stole że można jązakładać do zdjęć tylko i na zloty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 no z dokladka od seata to problem jest ze to sie plug robi;) ale ladnie wyglada;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 no ładnie wygląda ta dokładka jak bym miał jeszcze megi to pewnie bym sie skusil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Kam1l wielkie dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 witam. Wiecie może jakie można jeszcze założyć i które dokładki pasują do qupety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi