jesper22 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tak sobie myslę jakiej marki samochodu nie trawimy i jakos nie moge nic wymysleć. Wiadomo że uzytkownicy VW nie lubią się z uzytkownikami Opla, Bmw, a jak to wygląda u nas...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 WieśVagenów nawet jak mi teść dawał takiego za darmo to nie chciałem powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A ja najbardziej nienawidze na drodze maluchów :evil: : 1. Uważam że to jeżdżące trumny, 2. Maluchy zawsze są najszersze na drodze. To chyba jakieś niedowartościowanie, że kierowcy maluchów zawsze jeżdżą środkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 maluch,polonez=istna trumna na kołach,ogólnie wszystkie zdezelowane stare złomy na drogach wleczące się i mające się za chwilę rozpaść,nie czuję jakiejś ideologicznej nienawiści do konkretnej marki,chociaż powinienem do cytryn i peugeotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie można konkretnie określić jakiej marki się nie lubi... jedynie można napisać jaka marka najbardziej nie podoba nam się stylistycznie. Osobiście mnie jest to praktycznie obojętne, czyli lubię ładne i dobre marki ale... jak by miał ktoś mi podarować auto to bym nie wybierał. Co do maluchów czy polonezów - nic nie mam, jak są w dobrym stanie to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ale... jak by miał ktoś mi podarować auto to bym nie wybierał. pijesz do mnie hihi ale co ty wstydziłbym się postawić golfa przy mojej renatce 19 (bo to było 2 lata temu) wiesz WV II miał z elektryki akumulator i tylko 60 KM a przy tym palił o 2 litry więcej miał mniejszy bagażnik do tego brzydki i mało komfortowy dopisuję że jak widzę malucha przed sobą to go wyprzedzam albo zatrzymuję się na odpoczynek jak za sobą to dodaję gazu i mrugam awaryjnymi (może się chce ścigać) :D :D :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 polonez pierdzielisz bo nie miales :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Heh dokładnie Wiadomo: Mercedes to Mercedes tego można powiedzieć że nikt nie zaprzeczy... już od dawnych lat robili piękne auta (bo jak np. BMW patrzyć kilka lat wstecz to te auta były nie za bardzo, dlatego BMW nie jest idealne chodź robią aktualnie ciekawe auta). Renault ja bardzo cenie, robią dobre auta i ładne stylistycznie i to już od dawna, a do tego poziom bezpieczeństwa jest jak dla mnie perfekcyjny. Dlatego jeżeli nie można mieć Mercedesa trzeba mieć Renault - prawie to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 nie nie miałem,kuzyni mieli poloneza 1500 to było w latach 90-tych i często jako pasażer nim jeździłem nigdy mi się nie podobał ani technicznie ani bryłą/stylistyką podobnie jak duży fiat 125p blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a ja mialem zrobilem nim 170 000 km i nigdy mnie nie zawiodl Zreszta mam go do dzis w garazu na zoltych numerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dajcie już Ś.P. Polonezowi spokój. Ja nie lubię Pnzerwagenów i BMW. To takie dresowozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Panie i panowie - autka jak autka - gorzej z ludźmi co w nich siedzą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja tak samo. Jak wyżej. Nie znoszę VAG i bejek. Meśki też nie lepsze. Oczywiście jest to uogólnianie. Bo mam 2 znajomych co mają "bejki" ale są normalni. I jeden na codzień jeździ rowerem holenderskim a drugi oplem (bo mniej pali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie wierzę, ze nie macie swoich preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja tez ogolnie nie lubie VW i BMW - zle sie kojarzą nie przepadam tez za Fiatami - moim zdaniem straszne topory i takie kiczowate plastikowe dziwne jakies... moze to dlatego ze mialem okazje jezdzic tylko Pandą, Sieną i starym Punto - ale to mi wystarczy :D. Bardzo cenie wszystkie francuzy - nawet najubozsze wersje sa bardzo ladne, eleganckie - w przeciwienstwie do fiatow i np. starej astry BLEEE No i lubie jezdzic Mercem ojca (Vaneo) - wielkie to a prowadzi sie jak chce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi