DGR Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 czy to normalne ze na jałowym biegu silnik grzeje sie do tego stopnia za załancza sie wentylator? i jaka to temperatura 4-ta kreska czyli pierwsza za połową bo własnie przy niej załancza sie wentylator. dodam że w czasie jazdy temperatura (wskazówka) jest mniej wiecej stała czyli w połowie zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 czy to normalne ze na jałowym biegu silnik grzeje sie do tego stopnia za załancza sie wentylator?normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DGR Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 dzieki prawie mnie uspokoiłeś, pytałem bo generalnie nigdy niewracałem na to uwagi ale teraz jestem po regenaracji głowicy (w głogowie ),(z powodu przegrzania) i każda anomalia - skok temperatury to skok adrenaliny. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 wszystko poprawnie jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi