BuZZarD Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No to stało się... moj dach w megane II CC odmowil posluszenstwa. W momencie gdy chce otworzyc dach, mniej wiecej w chwili gdy tylna szyba jest w pionie automatyka staje i wywala blad "roof mechanism fault"... tak wiem moze to oznaczac wszystko. ale zastanawia mnie jedno, jaka powinna byc prawidlowa ilosc plynu/oleju w pompie dachu? Bo wydaje mi sie ze jest tego za malo, a poza tym strasznie sie to wszystko grzeje. Czy ktos z forumowiczów mial taki problem badz podobny? z gory dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas2012 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 I co udało Ci się coś z tym zrobić? Mam taki sam problem ze swoją meganką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi