mario.d Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich!mam problem ze skrzynią biegów. Wyskoczył mi 5 bieg. Pozostałe biegi działają bez zastrzeżeń. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrodzik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jedynie na trasie da się jeżdzić na nim. A teraz zavlokowała się całkowicie 4 bieg więc już chyba skrzynia do wymiany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 typowa usterka dla Meganek. Niski poziom oleju w skrzyni jest powodem ze skrzynia pada (pewnie rozkrzaskała się jeszcze obudowa) . Co ciekawe wycieki są bardzo niewielkie i słabo widoczne, człowiek nieświadomy nigdy by tego nie zauważył. Ja skrzynie wymieniałem już dwa razy. koszt skrzyni to w granicach 500 do 1000, wymiana ok 700. Po swoich przejsciach z warsztatami specjalizującymi sie w skrzyniach, osobiście polecam ASO (cenią ok 1500). AAA i nie robić starej skrzyni ,to sie na dłuższą metę nie opłaca. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi