konrad_28 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam wszystkich. Dziś wybieram się oglądnąć to cacko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9429448 , co o nim myślicie? Czy jest warte tej ceny? Oglądałem już parę egzemplarzy i opis z rzeczywistością ma niewiele wspólnego, ciekawe jak będzie tym razem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Elektryczne szyby ale tylko przednie :-P , wg mnie wart swojej ceny jeżeli jest prawdą to co napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wszystko co napisane, jest w 100% zgodne z rzeczywistością Autko na 1000% bezwypadkowe, żaden element nie malowany, silnik nie myty, suchutki, środek jak nowy, przebieg autentyczny, co prawda opony tylko na jeden sezon ale wygląda że na nich wyjechał z fabryki , na zapasie taka sama oponka nawet nie wyjmowana ;-). Byłem, zobaczyłem i kupiłem, od wczoraj stoi już u mnie w garażu i czeka na wolny termin u mechanika na podstawowe wymiany po zakupie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Rzeczywiście ładny, gratuluję zakupu Pochwal się w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi