ziggy Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam. Mam pytanie. dziś skontaktowałem się z ASO i tam niezbyt chyba poinformowany Pan z obsługi powiedział, ze akcja Renault w MII dotyczy wtrysków i komputera? Czy ktoś cos o tym słyszał, czy to tylko fantazja Pana z ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ja bym chętnie dał sobie wymienić na nowe :) tak na wszelki wypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam. Mam pytanie. dziś skontaktowałem się z ASO i tam niezbyt chyba poinformowany Pan z obsługi powiedział, ze akcja Renault w MII dotyczy wtrysków i komputera? Czy ktoś cos o tym słyszał, czy to tylko fantazja Pana z ASO. Witaj, Ja mam Scenica II z 2006r. i bedac w serwisie o tym zostałem poinformowany. Kwestia jest taka że jest bład w oprogramowaniu pompowtryskiwaczy czy jakoś tak, jazda z błednym softem może spowodować iż wiele powaznych usterek w silniku z uszkodzeniem turbiny i innych włącznie. Bład jest oznaczony w systemie na czerwono więc należy to jaknajszybciej uczynić. Kwestia jest taka ze zmiana tego oprogramowania musi byc wykonana przy zimnym (całkowitym) silniku i trochę trwa. Jeden serwis nawet podsunął mi oświadczenie ze poinformowali mnie o tym i wyjechałem od nich bez tej przeróbki więc musi być to dosyć poważne. pzdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi