laki26600 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 jak ustawic godzine na wyswietaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 przyciskami w zegarku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Hadson, ej no halo... za trudne wytlumaczyl bys, moze jakies foto? schemat? punkt po punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Tam sa takie trzy przyciski i trzeba nimi sie posluzyc Jeden jest za godzine odpowiedzialny drugi za minuty a trzeci... trzeba by sprawdzic ale nie chce mi sie wychodzic na dwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W MI ten trzeci to atrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 O jezusie ale problemy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki26600 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ale pod wyswietlaczem nie mam zadnych przyciskow ,inaczej bym sobie ustawil [ Dodano: 2007-03-01, 22:29 ] myslalem ze moze jakimis przyciskami w radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Musisz mieć dwa guziki, no chyba, że Ci podarowali Megane, w której czas płynie zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 myslalem ze moze jakimis przyciskami w radio? Znalazł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 W MI ten trzeci to atrapa w MII tez ) tu przykladowe zdjecie wnetrza z otomoto, pod wyswiatlaczem radia/zegarka widac rzad cieniutkich przyciskow (trzech), wlasnie "od tego są one" http://img.otomoto.pl/photos/original/C2/C.../C2291515_3.jpg no chyba ze masz inna wersje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gisma Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 w niektórych megankach czas ustawia się przyciskami sterującymi radio przy kierownicy chyba trzeba przytrzymać ten przycisk od dołu wtedy powinien zegar migać a dale trzeba kombinować.... pozdrawiam gisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam, Jestem świeżym posiadaczem renault megane grandtour posiadam w nim fabrycznie zainstalowaną nawigacje w radiu Carminat. Dostałem z radiem 2 płyty z mapami jednak nie ma Polski :-( Gdzie moge dostać płytę z Polska mapą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nie wiem czy wogóle da się dostać do fabrycznej navi płytkę Polski :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Szukając trochę w Internecie znalazłem oryginalną płytę lecz jest tylko jeden problem... cena. Podaje linka dla zainteresowanych: http://www.grzegorz1969.sold.pl/?p=product...p;sName=Renault Wpadłem również na pomysł napisania do Renault w tej sprawie i oto odpowiedź: Witam Pana Dziękuje za kontakt. Jest oczywiście do zamówienia mapa Polski na płycie. Cena jest zależna od wersji systemu GPS. zwykle oscyluje w granicach 800,00zł brutto. Kto jest chętny kupić na spółkę jak znajdzie się osiem osób to będzie już po 100zł od osoby :D [ Dodano: 2007-04-29, 19:24 ] Hurrra znalazłem polską mapę do ściągnięcia. Jednak teraz jak ją zainstalować ? Dla chętnych podaje linka http://rs119.rapidshare.com/files/26306198...een_Hungary.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.arc.in Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 witam. mam polska płytę do nawigacji VDO DAYTON do megane 2. tzn. mam płytę z mapą polski z 2006 roku. zassałem z netu obraz... jak ktoś ma miejsce na ftp to chętnie podrzucę i podzielę się u mnie działa bez problemów.. [ Dodano: 2007-05-02, 11:12 ] ups. przepraszam nie doczytałem się mam to samo co "maz8" musisz nagrać na cd i włozyc do nawigacji z menu wybierasz mapa (karte) i ładujesz polske to wszystko [ Dodano: 2007-05-02, 11:18 ] ja natomiast poszukuje płyty serwisowej z językami, chciałbym zmienić język menu na angielski. mam zainstalowany niemiecki i francuski. Jakby ktoś wiedział gdzie to można znaleźć to poproszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi