paradox2604 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witam wlasnie kupilem meganke z 2000r.na polskich blachach i chce go przerejestrowac(tz. chcial bym aby mi przerejestrowala rodzinka poniewaz ja wyjezdzam) jakie dokumenty i ile kasy musze im zostawic aby mogli go przerejestrowac na mne w urzedzie???? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 http://www.um.pulawy.pl/artykul/5273_652.html rejestracja pojazdu - 081 886 11 80, 081 886 11 88 :-P W gdańsku wygląda to tak http://www.gdansk.pl/online?procedura=84 pkt. 2, opłaty w połowie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jak masz białe blachy i rejestrujesz w tym samym regionie co był już zarejestrowany to koło 83 zł. Reszte masz opisane na stronach od pecado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Plus pełnomocnictwo dla rodzinki do czynności prawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 tylko wlasnie ja wyjezdzam zadnego upowaznienia nie zostawilem a umowa jest na mnie? wiec czy moj ojciec bedzie mogl zarejestrowac na siebie a mnie wziac jako wspolwlasciciela???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jeśli nie masz go na umowie kupna sprzedaży to jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 W takim razie nikt nic z tym nie zrobi. Mi nie chcieli bez pełnomocnictwa zarejestrowac auta na ojca, umowa, na niego, jego dowód osobisty i niestety pocałowełem klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi