SzaŁaS89 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Moja Dziewczyna przymierza się do zakupu meganki i znalazła taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9588186 Prosze o obiektywna ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ZObacz tutaj _> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=15444 cena do negocjacji autko ma wszystko na bierząco robione, ostatnio zrobiłem belke tylnią więc kłopot z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Aby nie tworzyć niepotrzebnie nowego tematu, przyłączę się do tego, co powiecie o tej Megance KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 zauważ że stoi na zimowych oponach. Ciekawe od kiedy. Chyba że jak cały czas tak auto jeździ to nawet bym nie podchodził i go nie oglądał bo jak opon na letnie nie zmieniają to o resztę nie pytam. I jeszcze zastanawia mnie paląca kontrolka układu chłodzenia ale może być tak że jeszcze przebiega tryb testowy od razu po włączeniu zapłonu. Nie pamiętam jak to jest u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaban99722 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jakoś mega tania ta Meganka kolego michal55yh, ja bym ją pojechał zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Byłem, zobaczyłem i kupiłem. Jako że to drugie auto (pierwsze MB W210 2.7CDI) to może być. Tania jest bo ma parę rys, wgłębień w karoserii i czarny przedni zderzak bez halogenów (najprawdopodobniej miała stłuczkę z przodu i zderzak był do wymiany). Już tochę porobiłem przy niej, silnik zdrowy, oleje i filtry wymienione. Jeszcze najprawdopodobniej jest coś z przepływomierzem, ponieważ na zimnym silniku silnik ma za niskie obroty, dopiero później idą na wyższe i jest idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi