bartekp102 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 witam, mam problem Panowie, otóż w mojej Megance mam radio oryginalne od Meganki oraz pilot pod kierownicą do sterowania radiem, jednak nie posiadam wyświetlacza. Chciałem zapytać czy wyświetlacz jest niezbędny aby działało sterowanie radiem pilotem z kierownicy czy też nie? Mam rocznik Meganki 1998 i czy każdy wyświetlacz będzie pasował do mojej wersji? bo zauważyłem co najmniej 2 rodzaje? Swoją drogą zastanawaim się czemu zostało one zdemontowane? lub może nigdy go nie było ale w takim razie mam pilot od radia pod kierownicą to wyświetlacz nie byłby już niezbędny aby działał pilot ? Dzięki z góry za jakąś wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witaj. A więc tak. owszem bedzie Ci działało radio bez wyswietlacza o ile jest ono oryginalne i podlaczone do pilota. wyświetlacz pokazuje tylko opcje , stacje, sygnal. Oba rodzaje beda pasowały do twojego auta. a sytuacja w ktorej ukazuja nam sie auta bez wyswietlacza jest jednoznaczna z tym ze ktos montowal nie oryginalne radio typu: Pioneer,JVC, itd itd itd. i wtedy nie dziala ani sterowanie z kierownicy pilotem ani wyswietlacz. Chyba ze kupi ktos adapter za ponad 100zł to dziala wtedy sterowanie z kierownicy tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia21 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam mam pytanie dotyczące WYŚWIETLACZA... Sprzedaję Radio oryginalne(Fabryczne) Philipsa razem z wyświetlaczem i wiązką. Dziś zadano mi pytanie czy mój wyświetlacz z Megane Coupe(1999r, I rejestracja 04.2000) czyli Megane I ph II, będzie pasował do starszej meganki w której nie ma oryginalnie wmontowanego wyświetlacza(sama półeczka). Czy mój wyświetlacz będzie pasował do każdej meganki? (Coupe, sedan, hatchback*; ph1 i ph2) P.S. http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=15494...6wietlacz+radia znalazłem takie coś... ale to nie rozwiązuje mojego problemu... z tyłu wyświetlacza mam 2 gniazda: - szare(do niego wpinam wiązkę od radia) - pomarańczowe(w mojej meganie podłączałem tam wiązkę której zapewne nie będzie w wersi NIE wyposażonej w radio fabryczne, co daje pomarańczowa wtyczka? Temp, zasilanie zegarka a może ogólnie zasilanie?? ) * hatchback - nie wiem jak się to pisze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalju Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam ! pozwole sobie podpiac sie pod temat... meganka 1998 classic Moj problem polega na tym iz zakupilem oryginlne radio ale zegarek i wyswietlacz ledwo swieca nie wiem czemu , poza tym nie moge wprowadzic kodu do radia gdyz wciaz swieci sie napis CODE wogole nie pokazuja sie zera... prosze o jakies sugestie ... 1. czemu wyswietkacz ledwo swieci (ledwo widoczne cyfry) 2. czemu caly czas swieci sie CODE pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enrico65 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam.ad.1 może jest przyciemniony pokrętłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalju Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 tylko gdzie szukac tego pokretla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachy2 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 2. czemu caly czas swieci sie CODE Należy wprowadzić kod radia. Inaczej nie będzie działać. O odzyskiwaniu kodu już było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalju Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 zeby wprowadzic kod musza pokazac sie cztery zera (0000) i dopiero mozna wpisac kod a kod do radia posiadam lecz przez wciaz widniejacy na wyswietlaczu napis CODE nie moge go wpisac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi