MarioJas Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam Czy wie ktoś gdzie można znaleźć w Megane przewód na którym występuje napięcie zasilania tylko wówczas, gdy silnik pracuje? Wiem, że taki jest, bo ogrzewanie tylnej szyby i lusterek działa tylko po uruchomieniu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 .......zapalniczka, dwa torxy i masz kostkę na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioJas Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 zapalniczka działa na zapłonie, a ja chce przy uruchomionym silniku. Pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 generalnie napisałem wcześniej innego posta ale go skasowałem, nie wiem jak rozumieć twoje pytanie? Uruchomiony silnik = właczony zapłon co za różnica? Czy chcesz prąd którego jeszcze ie ma na samym zapłonie a dopiero po uruchomieniu silnika? Czyżby na pewno ogrzewanie i lusterka działały tylko po włączonym silniku ? Napisz lepiej co kombinujesz (może światła do jazdy dziennej???), będzie wszystkim łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioJas Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Określiłem się dokładnie - uruchomiony silnik. Więc w czym problem? Chcę, aby pewne akcesorium uruchomiło mi się razem z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi