niezgud Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witajcie, od kilkunastu już dni głośniki w przednich drzwiach zaczęły pierdzieć. A że mają już swoje lata (oryginalne) przyszedł czas na ich wymianę. Poszukałem kilka modeli w necie i proszę o pomoc w wyborze. Nie jestem audiofilem, potrzebuje głośników do normalnego słuchania radia lub Mp3 i z racji ograniczonego budżetu poszukuję zestawu 2 szt do max 150 zł. 1. Klik 1 2. Klik 2 3. Klik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Polecałbym te pierwsze, Blaupunkta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheus88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 nie kupuj 2-drożnych głośników bo to lipa, każdy ci powie, tylko odseparowany zestaw tu masz 2 zestawy z allegro: http://allegro.pl/item714464863_gms_960_hi_end_zestaw_midwoofer_165mm_tweeter_car.html dobre głośniczki w przystępnej cenie, wiele osób je poleca http://allegro.pl/item715437707_magnat_power_plus_216_sklep_auto_hi_fi_w_wa.html zestaw znanej firmy jaką jest MAGNAT w cenie do 150 mysle że rozsądny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja osobiście pokosiłbym się o wydanie 30 zł więcej i kupił Phonocary. Można wyrwać je za 180zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezgud Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jestem już po zakupie. Zdecydowałem się na ALPINE SPE-17C2 i jestem w szoku. Oryginalne głośniki nie dawały nigdy takiego efekty jak te, Alpine dają lepsze basy, są głośniejsze i dźwięk jest zdecydowanie czystszy. Za te pieniądze jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szkoda, że pytacie, a i tak robicie swoje: nie kupuj 2-drożnych głośników bo to lipa, każdy ci powie, tylko odseparowany zestaw Następnym razem może zaoszczędźcie nam czasu i od razu zróbcie jak chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi